Škoda Brøndby

Automontører til vores Værksted hos Škoda, SEAT & CUPRA Brøndby, med tiltrædelse snarest muligt.

Pssst..! Har du hænderne godt skruet på? Så er det måske dig vi leder efter?

Vi søger en Automontør til at indgå i vores velfungerende værksted. Vores værkstedsteam består i dag af 25 gode kollegaer alle med højt humør og godt fællesskab. Du vil blive en del af et team med dygtige medarbejdere, hvor vores fokus udover at have det sjovt sammen er kvaliteten i arbejdet.

Hos os vil du komme til at arbejde med nogen af branchens stærkeste brands i en forretning der er i rivende udvikling. Her prioriteres godt teamwork og fleksibilitet på tværs af alle afdelinger i huset.

Opgaverne omfatter blandt andet lettere service og reparationsopgaver samt monteringsopgaver og hjulskift. 

Bliv en del af et topmoderne bilhus

Hos Bjørn Canings Eftf. A/S gør vi meget for, at du for mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver og i takt med, at du vokser i jobbet. Vi belønner dit hårde arbejde, og så tilbyder vi dig efteruddannelse, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

 

Virksomheden har eksisteret siden 1956, idag med i alt 51 ansatte. I maj 2020 kunne vi udover Škoda tilføje forhandlingen & Service af SEAT og CUPRA. Vi har udvidet vores showroom med yderligere 600 m2 og derved kunne samle alt under samme tag.  En af vores andre ønsker ved denne ombygning er at kunne samle alt personale. Det ved vi giver den bedste holdånd og vil være én af værdierne for et godt teamwork imellem alle afdelingerne i huset.

 

Vores forventninger:

At du er udadvendt, serviceminded og har masser af gå-på-mod. I din tilgang til arbejdet har du en udpræget ordenssans og udviser et højt serviceniveau. Du formår at arbejde selvstændigt og kan håndtere mange bolde i luften, samtidig med at du nemt indgår som en del af et team og er god til at samarbejde. Du er desuden mødestabil og yderst fleksibel. Du skal kunne trives i en travl hverdag og i et til tider hektisk miljø, men med højt til loftet og med en uformel tone. Ydermere forventes det at du besidder højt humør og trives i en hverdag hvor vi alle sammen kan have det sjovt selvom det går stærkt. Det er et krav for stillingen at du er i besiddelse af gyldigt kørekort B.

(Har du også Kørekort B-E er det en fordel, men ikke et krav!)

 

Vi tilbyder:

  • Spændende og udfordrende arbejdsdage i et godt team med højt humør.
  • Mulighed for fleksible arbejdstider Dag / Aften / Weekend
  • Et godt arbejdsmiljø med moderne faciliteter.
  • Et tæt samarbejde med gode kollegaer på tværs af afdelingerne i huset.
  • Sundhedssikring.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Bonusordning

 

Er det noget for dig?

 

Send din ansøgning på deeri@skoda-brondby.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Dennis Eriksen på telefon: 43 29 33 89 eller 22 65 03 43.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.