Škoda Brøndby

Klargøringsmand til Škoda, SEAT & Cupra Brøndby

Det går forrygende hos os. I 2020 er vi blevet autoriseret forhandler af SEAT & Cupra. Vi søger derfor efter en fleksibel klargøringsmand til vores afdeling for udlejningsbiler.

Hos os vil du komme til at arbejde med nogle brands og i en forretning i rivende udvikling. Her prioriteres godt teamwork og fleksibilitet på tværs af afdelingerne. Du vil indgå som en del af et kvalitetsbevidst firma med masser af gode kollegaer på tværs af alle afdelingerne.

Bliv en del af et topmoderne bilhus

Velkommen hos Škoda, SEAT & Cupra Brøndby - Bjørn Caning's Eftf. A/S. Vi er en virksomhed med ca. 45 ansatte. Forretningen har eksisteret siden 1956. Vores forretningsområde er salg, service og reparation af personbiler. Vi er Danmarks største Škoda forhandler med op imod 1200 nye solgte ŠKODA-personbiler om året. På vores værksted står tiden heller ikke stille, her ekspederes ca. 10.000 gennemgange årligt.

Hos Bjørn Canings Eftf. A/S gør vi meget for, at du for mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver og i takt med, at du vokser i jobbet. Vi belønner dit hårde arbejde, og så tilbyder vi dig sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Det daglige arbejde omfatter bl.a.:

  • Mekanisk og kosmetisk klargøring af nye udlejningsbiler.
  • Lettere monteringsopgaver
  • Koordinering og placering af udlejningsbiler
  • Kosmetisk gennemgang af returnerede udlejningsbiler
  • Diverse ad hoc-opgaver

Vi forventer

At du er udadvendt, serviceminded og har masser af gåpåmod. I din tilgang til arbejdet har du en udpræget ordenssans og udviser et højt serviceniveau. Du formår at arbejde selvstændigt og kan håndtere mange bolde i luften, samtidig med at du nemt indgår som en del af et team og er god til at samarbejde. Du er desuden mødestabil, og du har et naturligt flair for IT. Du skal kunne trives i en travl hverdag og i et til tider hektisk miljø, men med højt til loftet og med en uformel tone.

Kørekort er et krav for stillingen.

Kendskab til klargøring eller arbejde på personbiler er en fordel men ikke et krav.  

Vi kan tilbyde dig

  • Spændende og udfordrende arbejdsdage.
  • Et godt arbejdsmiljø med gode faciliteter..
  • Et tæt samarbejde med gode kollegaer på tværs af afdelingerne.
  • Sundhedssikring.
  • Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning via mail nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Thorstein Jensen på  thj@skoda-brondby.dk eller 4329 3370.

Vi ser frem til at høre fra dig.