ŠKODA Brøndby

Mekaniker/Tekniker til ŠKODA & SEAT Brøndby

Vi søger i øjeblikket en mekaniker/tekniker, som samtidig også gerne vil være en del af et kvalitetsbevidst firma med masser af gode kollegaer på tværs af alle afdelingerne. Teamet på mekanisk værkstedet består indtil nu af 3 servicerådgivere og 8 teknikere. Du bliver en del af et hold med dygtige medarbejdere, hvor vores fokus er kvalitet i arbejdet og den gode kundeservice som skal leveres hver gang.

Hos os vil du komme til at arbejde med nogen af branchens stærkeste brands i en forretning der er i rivende udvikling. Her prioriteres godt teamwork og fleksibilitet på tværs af alle afdelinger i huset.

Bliv en del af et topmoderne bilhus

Hos Bjørn Canings Eftf. A/S gør vi meget for, at du for mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver og i takt med, at du vokser i jobbet. Vi belønner dit hårde arbejde, og så tilbyder vi dig sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Vi forventer

At du er udadvendt, serviceminded og har masser af gå-på-mod. I din tilgang til arbejdet har du en udpræget ordenssans og udviser et højt serviceniveau. Du formår at arbejde selvstændigt og kan håndtere mange bolde i luften, samtidig med at du nemt indgår som en del af et team og er god til at samarbejde. Du er desuden mødestabil, fleksibel og du har et naturligt flair for IT. Du skal kunne trives i en travl hverdag og i et til tider hektisk miljø, men med højt til loftet og med en uformel tone. Det er et krav at du har et kørekort og en uddannelse som automekaniker.

Vi tilbyder dig

  • Spændende og udfordrende arbejdsdage i et godt team.
  • Et godt arbejdsmiljø med moderne faciliteter og udstyr.
  • Et tæt samarbejde med gode kollegaer på tværs af afdelingerne.
  • Mærkespecifikt efteruddannelse.
  • Sundhedssikring.
  • Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning på hs@skoda-brondby.dk.

Ansøgningsfrist er den 5. juni 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Henrik Svane på hs@skoda-brondby.dk, eller pr tlf. 43 29 33 70.

Vi ser frem til at høre fra dig.