ŠKODA Brøndby

Mekaniker/Tekniker til ŠKODA & SEAT Brøndby

Pssst,! måske det er dig vi leder efter?

Vi søger snarest en automekaniker/Tekniker til at indgå i vores velfungerende værkstedsteam. Teamet på vores mekaniske værksted består i dag af 10 gode kollegaer alle med højt humør. Du vil blive en del af et team med dygtige medarbejdere, hvor vores fokus udover at have det sjovt sammen er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice som skal leveres hver eneste gang.

Hos os vil du komme til at arbejde med nogen af branchens stærkeste brands i en forretning der er i rivende udvikling. Her prioriteres godt teamwork og fleksibilitet på tværs af alle afdelinger i huset.

Bliv en del af et topmoderne bilhus

Hos Bjørn Canings Eftf. A/S gør vi meget for, at du for mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver og i takt med, at du vokser i jobbet. Vi belønner dit hårde arbejde, og så tilbyder vi dig efteruddannelse, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Virksomheden har eksisteret siden 1956, idag med i alt 42 ansatte. I maj 2020 kunne vi udover SKODA tilføje forhandlingen & Service af SEAT & Cupra. Frem imod årsskiftet 2022 vil vi bygge om og udvide vores showroom med yderligere 600 m2. En af vores andre ønsker ved denne ombygning er at kunne samle alt personale under samme tag. Det ved vi giver den bedste hold ånd og vil være én af værdierne for et godt teamwork imellem alle afdelingerne i huset.

Vores forventninger til dig

At du er udadvendt, serviceminded og har masser af gå-på-mod. I din tilgang til arbejdet har du en udpræget ordenssans og udviser et højt serviceniveau. Du formår at arbejde selvstændigt og kan håndtere mange bolde i luften, samtidig med at du nemt indgår som en del af et team og er god til at samarbejde. Du er desuden mødestabil, yderst fleksibel og du har et naturligt flair for IT. Du skal kunne trives i en travl hverdag og i et til tider hektisk miljø, men med højt til loftet og med en uformel tone. Ydermere forventes det at du besidder højt humør og trives i en hverdag hvor vi alle sammen kan have det sjovt selvom det går stærkt. Det er et krav for stillingen at du er i besiddelse af gyldigt kørekort og har en uddannelse som automekaniker.

Vi tilbyder dig

  • Spændende og udfordrende arbejdsdage i et godt team med højt humør.
  • Et godt arbejdsmiljø med moderne faciliteter og eget udstyr.
  • Et tæt samarbejde med gode kollegaer på tværs af afdelingerne i huset.
  • Mærkespecifikt efteruddannelse.
  • Sundhedssikring.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Bonusordning

Send din ansøgning på hs@skoda-brondby.dk.

Ansøgningsfrist er den 22. maj 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Henrik Svane på hs@skoda-brondby.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.