Škoda Brøndby

Mekanikerlærling til Škoda, SEAT og CUPRA Brøndby

Vi har travlt på vores værksted, derfor søger vi netop nu efter en top motiveret lærling til vores team på Mekanisk Værksted.

Har du lyst til at arbejde og blive udlært hos Danmarks største Škoda – SEAT og CUPRA forhandler? Så bliv en del af vores virksomhed, hvor du:

  • Reparerer & Servicere biler samtidig med du undervises på alle obligatoriske områder.
  • Mærker at vi er én stor familie på tværs af alle afdelingerne i huset hvor fleksibiliteten og samspillet i hverdagen er vægtet meget højt.
  • God mulighed for fastansættelse efter endt læretid.

Selve jobbet

Vi er et stærkt team, som formår at flytte os og tager imod nye udfordringer med åbne arme. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver omfatter reparation og service på personbiler. Opstår der opgaver af særlig teknisk karakter, så hjælper en af vores dygtige Tekniske-rådgivere glædeligt med opgaven. 

Hvem er du? 

Du har gennemført grundforløbet på teknisk skole. Du er fleksibel, og har ikke noget imod det til tider går stærkt. Du har en positiv indstilling til opgaverne og kan arbejde selvstændigt og sammen med andre. Desuden har du selvfølgelig et godt humør og vil derfor bidrage til den gode holdånd som er i virksomheden. 

Hvem er vi ?

Forretningen var indtil 2009 fordelt på to adresser i Hvidovre og Glostrup, men blev i 2009 sammenlagt i de nuværende store lokaler på Vallensbækvej 5-11 i Brøndby. Bjørn Caning's Eftf. har været autoriseret Škoda forhandler siden 1981. I maj måned 2020 blev vi desuden autoriseret SEAT & CUPRA forhandler. I efteråret 2023 har vi udvidet med stort showroom til SEAT & CUPRA. 

Lyder dette som noget for dig?

Så syntes vi du skal sende en ansøgning eller blot kontakte os for en uforpligtende snak over en kop kaffe.  Vi glæder os til at møde dig.  

Ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til elevpladsen eller uddannelsen, er du velkommen til at kontakte servicechef Henrik Svane direkte på hesva@skoda-brondby.dk eller Tlf. 43293370.