Škoda Brøndby

Brøndbys store bilforhandler

Bjørn Canings Eftf. (Škoda Brøndby) er en veletableret bilforhandler i Brøndby, som har solgt Škoda og brugte biler siden 1956. På Vallensbækvej 5-11 i Brøndby finder du vores store salgsafdeling og desuden et stort og moderne Škoda værksted med toptrænede teknikere, som har værktøj til rådighed, som er skræddersyet til din ŠkodaSiden 2020 har vi desuden været Brøndbys autoriserede SEAT forhandler.

Vi har altid et stort udvalg af biler til salg. Både nye og brugte. 

Nye biler

Hos Škoda Brøndby er din lokale bilforhandler, som gør sit bedste for at give dig en professionel og grundig rådgivning inden et bilkøb. I vores salgsafdeling kan du opleve alle de nyeste modeller fra Škoda. Uanset hvilket behov du har, kan vores veluddannede sælgere finde en model, der passer. Vores produktprogram spænder lige fra praktiske bybiler til store SUV modeller.

Mere om nye biler

Brugte biler

Som en af de store lokale bilforhandlere på Vestegnen, har vi et godt udvalg af fine, brugte biler. Når du handler brugt bil hos os, er trygheden i top. Bilerne bliver grundigt gennemgået og klargjort efter alle kunstens regler, så du kan købe brugt og samtidig få fornemmelsen af at have fået ny bil. Vi kan sikre at der ikke er fusket med kilometertallet, når du skal købe brugt bil, og hjælper gerne med en fordelagtig finansiering. 

Se vores udvalg af brugte biler

Privatejet virksomhed på Vestegnen

Den nuværende ejer, Asbjørn Jensen, overtog forretningen i 1990 fra den daværende indehaver Kurt Jørgensen, efter selv at have arbejdet i virksomheden siden 1974. Forretningen var indtil 2009 fordelt på to adresser i Hvidovre og Glostrup, men blev i 2009 sammenlagt i det nuværende store bilhus på Vallensbækvej 5-11 i Brøndby. Bjørn Caning's Eftf. har været autoriseret ŠKODA forhandler siden 1981. Siden etableringen har vi fungeret som en godt forankret bilforhandler i lokalsamfundet på Vestegnen, hvor vi blandt andet støtter det lokale foreningsliv - fx Brøndby IF.

Kompromisløs kvalitet og kompromisløs kundeservice

Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Bjørn Caning's Eftf. aldrig på kompromis med god kundeservice. Vi har specialuddannet personale både i vores salgsafdeling og på værkstedet, som fuldt ud matcher den avancerede teknologiske køremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov.

Kontakt os