Škoda Brøndby

Pladesmed eller karosseritekniker til ŠKODA, SEAT og CUPRA Brøndby

Vi har travlt på vores skadecenter, derfor søger vi netop nu efter en top motiveret og fleksibel pladesmed, moderne også kaldt Karosseri-tekniker. 

Har du lyst til at arbejde hos Danmarks største Škoda – SEAT og CUPRA forhandler , hvor vi vægter samarbejdet på tværs af afdelingerne og glade kunder meget højt?

Vil du helst arbejde om dagen eller om aften, eller have mulighed for at kunne flekse?  

Så bliv en del af vores virksomhed, hvor du:

  • Opretter og reparerer biler 
  • Bistår med taksering af forsikringsskader og udlejningsbiler
  • Mærker at vi er én stor familie på tværs af alle afdelingerne i huset hvor fleksibiliteten og samspillet i hverdagen er vægtet meget højt.

Selve jobbet

Vi er et stærkt team, som formår at flytte os og tager imod nye udfordringer med åbne arme. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver blandt andet omfatter taksering, reparation af skader samt kalibrering af systemer på bilerne. Opstår der opgaver af særlig teknisk karakter, så hjælper en af vores dygtige Serviceteknikere glædeligt med opgaven. Sammen med vores mærkeimportør tilbyder vi dig også efteruddannelse omkring El & Hybrid biler. 

Hvem er du? 

Du er udlært pladesmed eller Automontør,  har god erfaring fra branchen. Du er fleksibel i forhold til opgavefordeling og har ikke noget imod det til tider går stærkt. Du har en positiv indstilling til opgaverne og kan arbejde selvstændigt eller sammen med andre. Desuden har du selvfølgelig et godt humør og vil derfor bidrage til den gode holdånd som er i virksomheden. 

Hvem er vi ?

 Forretningen var indtil 2009 fordelt på to adresser i Hvidovre og Glostrup, men blev i 2009 sammenlagt i de nuværende store lokaler på Vallensbækvej 5-11 i Brøndby. Bjørn Caning's Eftf. har været autoriseret Škoda forhandler siden 1981. I maj måned 2020 blev vi desuden autoriseret SEAT & CUPRA forhandler. I efterårt 2022 udvider vi med stort showroom til SEAT & CUPRA, som vil blive danmarks største. 

For os er det naturligt at du udvikler dig med jobbet, Vi vægter frihed under ansvar højt.  

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring, Bonusordning og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder.

Lyder dette som noget for dig ?

Så synes vi du skal sende en ansøgning eller blot kontakte os for en uforpligtende snak over en kop kaffe.  Vi glæder os til at møde dig.  

Ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afd. Leder. Dennis Eriksen direkte på deeri@skoda-brondby.dk eller på Tlf. 22 65 03 43.